همه ما در ایجاد و به خاطر سپردن كلمات عبور و پین‌های امن، انتخاب و پاسخ دادن به سوالات بازیابی گذرواژه بسیار بد عمل می‌کنیم. بطوريكه حتی براي انتخاب الگوی باز کردن قفل اندروید خود آسان ترين روش را انتخاب مي كنيم، پیش‌بینی آن آسان است.

طبق گزارش جدیدی از محققان امنیتی دانشگاه نیروی دریایی آمریکا و دانشگاه مریلند شهر بالتیمور، يافتن و باز کردن الگوی قفل اندروید دستگاه شما با یک نگاه مختصر، بسيار ساده و آسان مي باشد. یک الگوی قفل صفحه به شما اجازه می‌دهد تا با کشیدن انگشت خود بر روی صفحه‌ی نمایش و رسم الگویی که حداقل ۴ و حداکثر ۹ گره را لمس می‌کند، دستگاه خود را قفل / باز کنید. درست مانند شمردن رقم‌های کد گذرواژه، هرچه گره‌های بیشتری را در الگوی خود لمس کنید، قفل شما امن‌تر خواهد بود.

متاسفانه، درحالی‌که ترسیم ۳۸۹۱۱۲ الگوی ممکن با استفاده از ۴ تا ۹ گره وجود دارد، هنگامی‌که محقق مارک لوگ الگوی ۳۴۰۰ کاربر انتخابی را تجزیه و تحلیل کرد، دریافت الگوهایی که اغلب انتخاب می‌شوند، تنها از ۴ گره استفاده می‌کنند. این به اندازه‌ی کافی بد است، اما بدتر از آن نیز وجود دارد، اکثر مردم الگوهای قابل پیش‌بینی را رسم می‌کنند: آن‌ها از چپ به راست، بالا به پایین می‎‌روند، معمولا الگوها از یک گوشه آغاز شده و اغلب به شکل نامه ایجاد می‌شوند، و نیز به‌ندرت انگشتان آن‌ها فضایی را که عبور کرده‌اند، رد گم می‌کنند.  به‌طور خلاصه: برای یک مهاجم، یافتن الگو به‌مراتب ساده‌تر از یافتن پین است.

• 01.png
  • 02.png